image

Despre noi

Experienta de peste un deceniu in domeniul stomatologiei, grija pentru siguranta si confortul pacientului si rezultatele ireprosabile - acestea sunt valorile profesionale si etice care ghideaza zilnic actele medicale de profil desfasurate in cabinetul nostru.
Din dorinta de a oferi servicii de calitate pe o arie cat mai extinsa, va asteptam in doua locatii diferite, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov (Popesti Leordeni). 

Echipa

Atunci cand cei dragi din familia ta zambesc, fiecare clipa este deosebita! Familia este cu adevarat elementul la care ne raportam intotdeauna. La cabinetul stomatologic Dr. Braniste echipa medicala si pacientii formeaza o familie extinsa. Doctorul stomatolog, specialist in chirurgie dento-alveolara, Andrei Braniste si doctorul stomatolog Roxana Braniste isi ofera pregatirea, pasiunea pentru profesie si vocatia, asigurand un act medical la cel mai inalt standard.
Realizam in echipa reabilitari orale complexe!

Dr. Braniste Andrei

Dr, Andrei Braniste este absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, promotia 2004. Specializat in chirugie dento-alveolara din anul 2007, medicul realizeaza proceduri stomatologice complexe, atat pentru adulti, cat si pentru copii, oferind pacientilor cea mai buna varianta de tratament si sfaturi de intretinere a sanatatii orale prin masuri de profilaxie.

Dr. Braniste Roxana Margareta

Medic stomatolog din anul 2004, absolventa a Facultatii de Stomatologie din cadrul UMF Carol Davila, cu experienta acumulata in stagii de pregatire si perfectionare, dar mai ales in practica, dr. Roxana Margareta Braniste este dentistul la care spera cel mai timorat pacient, cel care trateaza cu blandete si intelegere probleme de stomatologie generala si protetica