image

Servicii

Atunci cand alegeti un cabinet medical, fie pentru preventie si controale regulate, fie pentru ca dantura dumneavoastra necesita tratamente complexe de specialitate, este important sa acordati o atentie sporita serviciilor disponibile in cadrul unitatii medicale. La cabinetele noastre beneficiati de urmatoarele servicii medicale: stomatologie generala, chirurgie dentara, implantologie, estetica dentara si protetica.

In cadrul cabinetelor din Bucuresti si Ilfov, beneficiati de servicii stomatologice realizate de catre dr. Andrei Braniste si reabilitari protetice realizate de dr. Roxana Margareta Braniste.
Fiecare pacient este unic si beneficiaza de o schema de tratament personalizata, adaptata situatiei, de la lucrari protetice simple la reabilitari orale complexe. 

 

Implantologie

In cazul in care aveti nevoie de o rebilitare orala complexa, este indicat sa alegeti un specialist cu pregatire profesionala solida si experienta. De peste un deceniu, in cadrul cabinetului stomatologic Dr. Braniste puteti beneficia de servicii specializate de implantologie.
Aceasta interventie are atat rol functional, cat estetic, redand pacientului posibilitatea de a-si folosi dantura ca si pe cea naturala si de a zambi fara restrictii. Implantul dentar este o procedura simpla si nedureroasa. 

Estetica dentara

Intr-o lume in care imaginea conteaza, zambetul nostru este, cu siguranta, o carte de vizita. Pentru un zambet staralucitor si dinti albi, puteti apela la proceduri ce va pot deschide nuanta dintilor, la cabinetul stomatologic sau acasa, urmand indicatiile a dentistului. Cu ajutorul fatetelor si lucrarilor integral ceramice cu o estetica deosebita, noi va putem ajuta sa aveti un zambet ca al unei stele de cinema!